Skoti, ja sie moge tylko domyslec kto to taki:)Napisze Wam tu jeden wiersz chociaz wierszy nie lubie pisac wiecej teksty piosenek ukladam.Ale ten wiersz byl moim pierwszym co kiedys napisalam i tak sie skonczylo:)Zaczynam:)Uwazajcie. Milosc to nie tylko uczucie,ktore dzis sie rozwija a jutro?...bywa,ze przemija...Milosc,to trwanie na dobre i zle.To dawanie wszystkiego,co stanowi mnie.To...przybite do krzyza rece i wlasnie taka milosc,ktora nie jest kochana jest Tobie ofiarowana.
super wiersz Beti - ale milosc powinna ponadto byc szczera i obustronna - radosc dawania szczescia bliskiej osobie powinna cechowac kazdego kto kocha - brac z milosci jak najwiecej i oddac sie bez reszty, to moja dewiza, a ty Skoti pilnuj lepiej Joli, bo moze ona poznac jakiegos szejka gdy bedziesz zwlekal i tylko jej wirtualne buziole posylal
Milosc jest naszym osobistym dzielem :
Zycie moze istniec tylko dzieki milosci
Nie ma nic slodszego ponad milosc , nic silniejszego, wspanialszego, wiekszego, nic piekniejszego, bogatszego, nic lepszego, wszedzie jej pelno, a każdemu jej brak. Milosc to dwie samotnosci, ktore spotykaja sie i wzajem wspieraja.
TEN WIERSZ DEDYKOJE BLISKIEJ OSOBIE :)
=============================
Dlaczego ciągle bladze po swiecie?
Wciaz zagubiona, samotna a przeciez
To, co najlepsze jest tuz kolo mnie,
Dlatego powiem to bardzo skromnie
Dajesz mi radosc, nadzieje, wiare
W lepsze jutro i zycie cale
W Twych oczach dostrzegam jedynie dobro,
Wyrozumialosc, szczerosc i madrosc.
W nich sie zatracam jak w gwiazdach na niebie
Dziekuje za to ze mam wlasnie Ciebie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum